top of page

De leukste vegan uitstapjes van NederlandDe zomervakantie staat weer voor de deur. Heb jij al plannen? Ga je lekker met het gezin op vakantie of blijf je dit jaar dichter bij huis?


Wat je plannen ook zijn deze zomer, ik ga je zomervakantie nog beter maken met de leukste veganistische uitstapjes van Nederland.Vegan fiets foodtour Utrecht

Heb je een sportief dagje in gedachten? Ga dan mee op de Vegan Foodtour op de fiets in Utrecht! Tijdens deze tour fiets je samen met een enthousiaste gids door Utrecht. Je eet en drinkt niet alleen de meest lekkere vegan maaltijden. Je krijgt ook nog eens super leuke feitjes over de stad zelf.


Enige vegan strandtent van Nederland

Pele Surf Shack vindt je in Hoek van Holland. Het menu is 100% planted based. De strandtent ligt op het strand, ga lekker op een strandbedje liggen, geniet van de rust en de natuur en kijk de zon ondergaan vanuit het restaurant. Er hangt een hele relaxte sfeer waardoor je, je echt een dag op een tropisch resort waant.


Cider maken bij Elegast

Cider is relatief nieuw in Nederland. Maar deze cursus is een super leuke dag vullend programma. Je leert op een ambachtelijke manier een Cider te maken van Nederlandse appels. Tijdens de dag leer je niet alleen over de geschiedenis maar ga je ook zelf in de Ciderij aan de slag. Handen uit de mouwen dus.


Vegan High Tea in Breda

Wat is er nou lekkerder dan tijdens een dagje shoppen even neer te ploffen en jezelf laten onderdompelen in allerlei lekkers. Bij Black & White kun je terecht voor niet alleen een heerlijke vegan High Tea. Je kunt er ook terecht voor Yoga en Pilates.


Supclub

Ken je de Supclub al? De Supclub vindt je bijna overal in Nederland. Je kunt via de app een sup uit de supclub bak halen en hup je bent ready to go. Suppen is super makkelijk en een hele leuke activiteit om met het hele gezin of vrienden te doen. Je ontdekt je stad of de natuur op een hele andere manier. Je kunt je yogaskills showen. En om het suppen nog leuker te maken, kun je ook een emmer meenemen. Zo kun je zwerfafval gemakkelijk meenemen en houdt je het sup water schoon.Zero waste walking tour

Wil je boodschappen doen met minder plastic? Of wil je weten waar je verpakkingloos kunt winkelen? Wil je meer gelijkgestemde ontmoeten? Dan is de Zero Waste Walking tour echt wat voor jou! Je gaat op pad met een gids die je alle zero waste tips met je gaan delen. Een super leuke manier om door de stad heen te gaan. De tours worden door heel Nederland georganiseerd.


Zwaakse Weel in Zeeland

Ga je tussen de fruitbomen, bij het water of tussen de vlinders je picknickkleed neerstrijken? Het natuurgebied wordt al sinds de jaren 80 beheert door Natuurmonumenten. Het gebied staat vol met fruitbomen waar je zelf je fruit mag plukken, beekjes en een oud akkertje. Voor de kinderen is het ook erg leuke want het is ook nog een speelse wandelroute.


Pluktuin Zeldenrust

Ik ben dol op blauwe bessen. Bij de Pluktuin Zeldenrust in Wapse in Drenthe kun je niet alleen prachtige bloemen plukken maar ook heerlijke bessen in de fruittuin. Er is ook een terrasje en je kunt in het winkeltje zelfgemaakt lekkernijen kopen.
Opzoek naar een uniek uitje? Het blote voeten pad!

Blote voeten paden vindt je door heel Nederland en België. Het is een super leuke manier en bevrijdende manier om de natuur te ontdekken. Het is ook een aanrader om het met kinderen te doen. Je hoeft trouwens niet bang te zijn voor glas of andere onzuiverheden. De paden zijn speciaal voor blote voeten aangelegd.


Kom tot rust bij de Vegan Spa in Ter Bussem

Neem een heerlijke behandeling of massage en kom helemaal tot rust. Laat je eens lekker in de watten leggen. Niet alleen goed voor dier en milieu maar ook nog eens goed voor jezelf.


Ik hoop dat ik je genoeg inspiratie heb gegeven voor de leukste vegan uitstapjes. Ik wens je een hele fijne zomer!930 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page