top of page

Ontdek jouw nieuwe ik

Bijgewerkt op: 12 okt. 2020

Er goed uitzien en jezelf goed voelen! Dat wil toch iedereen?! Met deze bijzondere gefermenteerde pruim uit China kun je jouw lichaam en geest iedere dag iets goeds doen. Weet jij al hoe deze wonderpruim werkt?


Share pruim: voor iedereen die zich iedere dag top wil voelen

De Share pruim: een groene gefermenteerde pruim met een bijzonder kruidenlaagje. Zo kun je kort en bondig de pruim typeren. Alleen gaat er meer achter deze geheime pruim schuil. Het is een kleine pruim met grote positieve werking op ons lichaam en onze geest. De Share pruim reinigt ons van binnenuit, verzorgt ons en geeft ons meer balans en welzijn. Onze innerlijke schoonheid is bepalend voor een stralend uiterlijk.
De pruim reinigt het lichaam van binnenuit en zorgt zo voor welbevinden.


De Share pruim is een vrucht uit China die 6 tot 8 maanden is gefermenteerd waarna de pruim met een speciaal kruidenlaagje is ommanteld. De hoofdbestanddelen van het kruidenlaagje zijn Cassia Fistula, Yerba Mate, moerbeibladeren en carotine-extract. Door de kruiden en de fermentatie leeft en rijpt de vrucht in de verpakking verder. Hierdoor ontstaan essentiële voedingsstoffen en enzymen die de ontgifting bevorderen en de stofwisseling activeren. Ook reguleren deze enzymen en micro-organismen onze darmbacteriën en ondersteunen de zelfreinigingsmechansimen van de darm. De darmflora zal als geheel verbeteren. Je gaat je weer gezond, jong en fit voelen.


Voor iedere generatie een klein cadeautje met grote waarde

De Share pruim helpt o.a. effectief bij verstopping, menstruatiepijn en onreine huid. Meteen na het eten van één of twee pruimen merk je al dat jouw stofwisseling wordt geactiveerd. Na consequente inname van circa één maand worden giffen en oude, opgehoopte voedselresten uitgescheiden. Na inname van ongeveer drie maanden worden de gifstoffen uit de bloedbaan en het vetweefsel geëlimineerd. De bloeddruk en de vitaliteit verbeteren enorm.


Geef je lichaam de nodige tijd om zichzelf te reinigen en laat je stap voor stap positief verrassen.

Via de webshop kun je Share bestellen.

Verkrijgbaar in verpakkingen met 7 of 30 stuks.

Bestel hier.

63 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page