top of page
11062b_f0cd2b56e86443d68d21b6bc12fe055c_

Omega-3 bestellen

EPA en DHA zijn kritische voedingsstoffen binnen het plantaardig dieet

Een (overwegend) plantaardig eetpatroon bevat onvoldoende omega-3-vetzuren van de soort EPA en DHA. Het is aanbevolen om als veganist deze vetzuren uit algenolie te halen.

Algenolie

Meerdere wetenschappelijke onderzoeken laten zien dat verse microalgenolie de visolie kan vervangen voor mensen die geen visproducten eten. Volgens verschillende klinische studies, is de microalg Schizochytrium sp. bij uitsteek de beste bron en heeft een ontstekingsremmende werking.

‘Check eenvoudig je omega-3/omega-6 ratio thuis met een vingerprik’

Anker 1
Natural Beach

Meer dan 3 jaar nam ik dagelijks 4 conventionele capsules* omega-3 algenolie

En dit zijn mijn bloedwaarden...

*offcieel is er zelfs maar 1 capsule per dag  nodig

Screenshot 2021-10-14 at 01.19.59.png
Screenshot 2021-10-14 at 01.20.22.png

Ik ben daarom overgestapt naar het kwalitatief beste preparaat op de markt 

Eqology
 • Op basis van olijfolie dat geen invloed heeft op de omega-3/6 ratio

 • In de vloeibare vorm voor optimale opname

 • Zeer lage totoxwaarde (lekentaal: hoe snel de olie ranzig wordt/ oxideert), dus erg goede kwaliteit 

 • Getest op schadelijke stoffen

 • Met hoogwaardige antioxidanten tegen oxidatie

Conventioneel
 • Op basis van omega-6-rijke zonnebloemolie

 • In de vorm van een capsule

 • Hoge totoxwaarde (lekentaal: hoe snel de olie ranzig wordt/ oxideert)

 • Niet zuiver 

 • Slecht opneembaar

 • Laag gedoseerd

Yoga on Beach

Waar omega-3 goed voor is

01

Voor instandhouding van soepele, gezonde hart- en bloedvaten

02

HERSENEN

Draagt bij aan een normale hersenfunctie en verbetert het concentratievermogen

03

HORMONEN

Draagt bij een betere hormoonbalans

04

HUID

Voor een stralende en strakke huid

HART

In het filmpje hieronder wordt weergegeven hoe het komt dat de omega-3 / omega-6 ratio bij veel mensen tegenwoordig niet meer in balans is, wat de noodzaak en lichamelijke voordelen zijn van voldoende omega-3 en hoe je aantoonbaar resultaat kunt zien na 4 maanden gebruik van de EQ algenolie of visolie.

Bestel direct en profiteer

De opties

Screenshot 2022-02-17 at 14.03.41.png
Screenshot 2022-02-14 at 23.56.19.png
Screenshot 2022-02-14 at 23.58.32.png
Screenshot 2022-02-14 at 23.59.45.png
Screenshot 2022-11-07 at 20.20.00.png
Screenshot 2022-11-07 at 20.21.26.png
Screenshot 2022-11-07 at 20.21.40.png

* Het betreft een 6 maanden abonnement, waarna gratis geannuleerd kan worden. 

Omega 3 test

Nu €85 in plaats van €149 
Incl. gratis omega-3 consult van 30 min! 

Een goede balans tussen omega-6 en omega-3 is een van de sleutels naar een betere gezondheid en en het voorkomen van chronische ziekten. De omega-3-test is een eenvoudige manier om erachter te komen hoeveel omega-3 en omega-6 je de afgelopen vier maanden hebt geconsumeerd. Jouw resultaten zijn na 25 - 30 werkdagen veilig toegankelijk op omegaratiotest.com/en.

WhatsApp Image 2022-11-25 at 09.34.53.jpeg
OMEGA 3 LOS

Bestel hier jouw omega-3

Vul hier je gegevens in en bestel eenvoudig direct bij mij. 

Als je een omega-3 test erbij bestelt, dan krijg je van mij een gratis consult van 30 min waarin wij jouw resultaten bespreken en krijg je persoonlijk advies naar aanleiding van de uitkomst. 

Desk with Laptop

Review

Ilona deed een omega-3 test 

Nadat ik mijn Green Warrior traject bij Viënne had afgesloten kreeg ik van haar nog een wetenschappelijk onderzoek toegestuurd. Er was een onderzoek gedaan naar de invloed van omega 3 en het gebruik van mijn medicijnen. Door een goede omega 3-6 verhouding is er een mogelijkheid dat mijn medicijnen beter werken. Daarnaast kan een goede omega 3-6 verhouding een positieve invloed op mijn gezondheid. 
Genoeg redenen voor mij om een omega 3 zelftest te doen èn over te stappen op Eqology. 

De test is heel makkelijk. Door middel van een vingerprik maak je een klein gaatje in je vinger. 2 druppels bloed vang je op op een kaartje. Dat kaartje doe je op de post en dan moet je wachten. 
Ik vond het wel spannend, wat zou de uitslag zijn? 

Na 2,5 week ontving ik de uitslag en kreeg ik van Viënne een consult om de resultaten toe te lichten. 
De resultaten waren niet zo best. De verhouding tussen omega 3 en omega 6 in mijn lichaam is niet goed. 
Viënne heeft tijdens het consult meteen praktische tips gegeven; Welke voedingsmiddelen die omega 6 rijk zijn kan ik vermijden? Waardoor kan ik het vervangen? Welke omega 3 rijke voedingsstoffen kan ik nog meer toevoegen? Ook keek ze mee naar de dosering van het supplement. 

Door middel van de begeleiding van Viënne kan ik dus praktisch aan de slag, snap ik nog beter wat de uitslag bekent en kan ik door bepaalde voedingsmiddelen te vermijden en toe te voegen nog meer bijdragen aan mijn eigen gezondheid. 

Mari-Lise deed een omega-3 test 

''Ik heb een omega-3 consult bij Viënne gehad. Het consult was voor mij erg leerzaam. We hebben samen mijn testresultaten bekeken en ook het uitgebreide verslag met de analyse van verschillende vetzuren.

Met de uitleg van Viënne werden de resultaten voor mij helder en ik begrijp nu ook echt beter hoe bepaalde voedingskeuzes terug te zien zijn in mijn resultaten. Viënne legt dit heel goed en helder uit.

Tijdens het consult is naar voren gekomen dat helaas mijn omega 3 en omega 6 verhouding niet optimaal is en dat ik meer van het specifieke EPA-vetzuur nodig heb. We hebben samen even gekeken naar het soort omega-3 supplement dat ik op dit moment slik en wat ik kan doen om mijn waarden te verbeteren. Ik vond het erg fijn dat ik veel vragen hierover kon stellen! Ik ga zeker over een tijdje nog een keer een test doen.''

Review

Birds

Waarom een 
abonnement?

Één of twee maanden omega-3 olie nemen heeft geen zin, omdat het 5 maanden duurt voordat je rode bloedcellen de vetzuren hebben opgenomen. 

De levensduur van een rode bloedcel is namelijk ongeveer 120 dagen. 

Daarom zijn ook de effecten van omega-3 niet al na een paar dagen slikken meteen zichtbaar. 

Het kost even de tijd voordat al je rode bloedcellen voorzien zijn van voldoende omega-3. 

Dit is ook de reden waarom Eqology kiest voor een abonementsvorm van 6 maanden. 

Het handige daarvan is, dat je automatisch iedere maand een flesje omega-3 krijgt toegestuurd, zonder daarbij na te denken. 

En als je wilt stoppen met de olie, kun je het abonnement al na 5 maanden makkelijk zelf stopzetten. 

 • Hoeveel tijd heb ik nodig voor een les?
  Met opzet heb ik één les per week gepland, omdat de ervaring leert dat twee lessen per week voor velen niet haalbaar is. Een videoles duurt tussen 20 en 40 min. Om de vier weken heb je naast een videoles ook een live Q&A (sessie van 45 min). Daarnaast moet je er rekening meehouden dat je bij iedere les een paar opdrachten mag voltooien. Vaak gaan deze opdrachten over in je alledaagse bezigheden en kosten niet veel tijd. Je zult merken dat het learning-by-doing is en het helemaal niet aanvoelt als een cursus. Automatisch zal je het geleerde direct in praktijk brengen.
 • Tot wanneer kan ik mij aanmelden?
  Aanmelden kan tussen 24 november 2023 en 7 januari 2024. 8 januari komt de eerste les online en is het live online kickstartevent.
 • Kan ik de cursus ook in één keer betalen?
  Ja, dat kan. Kruis hiervoor bij het inschrijfformulier op 'Ik wil graag in één keer betalen'. Je krijgt dan een factuur met een betaallink toegestuurd. Na betaling, krijg je toegang tot de cursus.
 • Wanneer start en eindigt de cursus?
  Zodra je je aanmeldt, krijg je drie ebooks toegestuurd waarme je alvast aan de slag kunt. Bovendien heb je in de periode tussen jouw aanmelding en de officiële start van de cursus de tijd om de eerste aangereikte informatie te bestuderen en in praktijk te brengen. De cursus start 8 jan 2024. Op de eerste cursusdag om 9 uur komt de eerste les online. Iedere maand is er dan een live (thema) Q&A. De cursus eindigt augustus 2024 met een live Q&A en afsluitende toets/ opdracht voor het behalen van een bewijs van deelname.
 • Tot wanneer blijft het cursus-materiaal beschikbaar?
  Je hebt na afloop van de cursus recht op levenslange toegang tot al het cursusmateriaal. Bij de site waarop het cursusmateriaal staat, kun je altijd bij. Mocht de website door welke omstandigheden dan ook offline gaan, dan kan je altijd al het cursusmateriaal downloaden.
 • Ik ben student. Krijg ik studentenkorting?
  Ja, studenten (universitair, hbo of mbo) kunnen €20 korting per maand krijgen. Wil je als student daar aanspraak op maken, dien je een kopie van je studentenpas, een bewijs van inschrijving en een kopie van je identiteitsbewijs (gebruik de overheids-ID-check app om privacy gevoelige informatie zwart te kleuren) te sturen naar info@academyforhealth.nl. Je krijgt dan een persoonlijke kortingscode waarmee je je kunt inschrijven op de cursus. Je betaalt dan alsnog de eerste maandag €10 en de 7 maanden daarna steeds €19,90 per maand.
bottom of page