Green Smoothie

Wat fijn dat je er bent

Hier vind je alle relevante links die ik in mijn posts en stories benoem.

Veel plezier ermee!

_edited.jpg

01

Lees hier alles wat je over Écht (w)eten moet weten. Wat houd de cursus in? Voor wie is de cursus geschikt? Wat zijn de ervaringen van anderen? Wat is het studententarief?

02

Wil je meer zelfvertrouwen over je eigen eetpatroon?

Zeker weten dat je alle voedingsstoffen binnenkrijgt? 

Lees meer over mijn 1-op-1 trajecten en meld je aan voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek.

Laptop and Notebook
Coffee Break

03

Schrijf je hier in op de nieuwsbrief en ontvang de gratis Plant-Warrior guide. Je krijgt een keer maand een waardevolle nieuwsbrief met exclusieve content en extraatjes. Je komt terecht op de homepage. Scroll naar beneden voor het formulier.

04

Duik hier de wereld in van diepgaande, uitgebreide en zeer interessante blogpost over voedingsthema's, zoals vegan vleesvervangers, lijnzaad, haaruitval, zwangerschap, recepten, 10 dingen die je als veganist in huis moet hebben, afvallen, etc. 

Food Blogger
Fitness Class

05

Word ook ClassPass member en probeer reformer pilates uit! Ik ben echt een fan!

06

Er bestaat een groot verschil in kwaliteit wat betreft de omega-3-suppelementen die op de markt zijn. De grote van het aanbod maakt het er niet makkelijker op om het juiste te kiezen. Ik help je een handje. Dit omega-3-supplement heeft een mega lage trolox-waarde (lekentaal: wordt niet ranzig/ is super stabiel), is op basis van algen, is super zuiver geproduceerd en bovenaal opgelost in olijfolie dat zelf geen invloed heeft op de omega-3/ omega-6 ratio.

*in samenwerking met Eqology

Natural Beach