top of page
Green Smoothie

Wat fijn dat je er bent

Hier vind je alle relevante links en heel veel kleine verrassingen…. psst...

Veel plezier ermee!

Coffee Break

01

Schrijf je hier in op de nieuwsbrief en ontvang de gratis Plant-Warrior guide.

De Plant-Warrior guide laat je precies zien op welke voedingsstoffen je als veganist moet letten zodat jij het maximale uit het plantaardig dieet kunt halen. 

Je krijgt één keer maand een waardevolle nieuwsbrief met exclusieve content en extraatjes. Je komt terecht op de homepage. Scroll naar beneden voor het formulier.

02

_edited.jpg

Academy For Health staat bekend om de evidence-based cursus Écht (w)eten. In totaal hebben al meer dan 250 cursisten, waaronder artsen, geneeskunde studenten en diëtisten de cursus succesvol doorlopen en daarmee zelf een expert geworden op het gebied van gezond en volwaardig plantaardig eten.

Je kunt je nu inschrijven voor de voorjaarseditie '24 voor slechts €10 de eerste maand!  

04

Wil je meer zelfvertrouwen over je eigen eetpatroon?

Zeker weten dat je alle voedingsstoffen binnenkrijgt? 

Ben je toe aan persoonlijke en professionele begeleiding?

Wil je als ouder je kindje plantaardig opvoeden, maar je hebt geen idee waar je moet beginnen of waar je op moet letten?

Lees meer over mijn 1-op-1 trajecten en meld je aan voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek.

Laptop and Notebook

04

Duik hier de wereld in van diepgaande, uitgebreide en zeer interessante blogpost over voedingsthema's, zoals vegan vleesvervangers, lijnzaad, haaruitval, zwangerschap, recepten, 10 dingen die je als veganist in huis moet hebben, afvallen, etc. 

Food Blogger
Screenshot 2022-01-11 at 20.46.44.png

05

Ik kan de volgende supplementen van Goldea Health aanraden: vitamine B12 (3 x per week slikken indien geen tekort), vitamine D3&K2 (maximaal 1 capsule per dag), premium omega-3 (minstens 2 capsules per dag), het magnesium (niet per se nodig om te slikken) en het vitamine C (niet per se nodig om te slikken). 

Ik adviseer NIET het vegan multivitamine.

Goldea Health is een startend bedrijf dat 100% natuurlijke supplementen produceert zonder kunstmatige toevoegingen en conserveringsmiddelen. Bovendien worden bijna alle grondstoffen uit Nederland gehaald. 

Met ACADEMYFORHEALTH10 krijg je standaard 10% korting op je eerste bestelling

06

Er bestaat een groot verschil in kwaliteit wat betreft de omega-3-suppelementen die op de markt zijn. De grote van het aanbod maakt het er niet makkelijker op om het juiste te kiezen. Ik help je een handje. Dit omega-3-supplement heeft een zeer lage totox-waarde (lekentaal: wordt niet ranzig/ is super stabiel), is op basis van algen, is super zuiver geproduceerd en bovenaal opgelost in olijfolie dat zelf geen invloed heeft op de omega-3/ omega-6 ratio.

*in samenwerking met Eqology

Screenshot 2021-12-03 at 20.55.06.png

07

KoRo-shop is bijna niet meer weg te denken uit mijn leven. Ik haal iedere maand daar mijn chiazaad, hennepzaad, gembersap tab, goji bessen, moerbeibessen en verschillende snacks. Neem een kijkje en laat je verrassen!

Op het gehele assortiment krijg je standaard 5% korting met VIENNE. ​

*in samenwerking met KoRo-shop

IMG_1488_edited.jpg

08

Vitakruid is een van de meest gerenommeerde supplement aanbieders van Nederland. Inmiddels werk ik al bijna 2 jaar met Vitakruid samen en geef vooraal in het kader van 1-op-1 trajecten bepaalde supplementen van Vitakruid door. Één van mijn favorite supplementen van Vitakruid is het ijzersupplement. Bij een hoog risico op een tekort (denk aan zware menstruatie, vaker ijzertekort) kan het zinvol zijn om een laag gedoseerd ijzersupplement om de dag standaard te nemen. Overleg altijd met je arts. 

Op het gehele assortiment krijg je standaard 10% korting met VIENNE10. ​

*in samenwerking met Vitakruid

Vegan Dish
bottom of page