top of page

Ziek door gif!

Bijgewerkt op: 12 okt. 2020

Moe? Geen energie? Uitgeput?

Met de huidige westerse levenswijze wordt het menselijke organisme steeds sterker belast met niet alleen schadelijke stoffen uit het milieu, maar ook met de stijgende werkdruk op de werkvloer.

Jouw gezondheid wordt dusdanig belangrijker dan ooit, wil je productief en succesvol mee blijven draaien in de maatschappij.

Luchtvervuiling vergt 7 miljoen mensenlevens per jaar

Giffen uit het milieu, schadelijke stoffen in de voeding of verhoogde UV-straling (vrije zuurstof radicalen) schaden ons dagelijks evenals stress en hectiek. Volgens de wereldgezondheidsorganisatie (WHO) wordt het lichaam vandaag de dag met zo 140 000 chemicaliën belast. Dat is ongeveer dubbel zoveel dan 100 jaar geleden!


Het gaat zelfs zo ver dat in 2015 een vierde van alle doodsoorzaken in direct verband wordt gebracht met de toxines uit onze omgeving. [1] De WHO heeft dit getal onlangs verhoogd naar een derde!


De WHO berichtte in 2015 dat de luchtvervuiling over het algemeen het grootste gezondheidsrisico met zich meedraagt. Grote hoeveelheden zware metalen zoals cadmium, lood en kwikzilver worden in onze lucht teruggevonden, die onze gezondheid schaden. [2] En niet alleen in onze lucht! De zware metalen stapelen zich ook op in onze bodems en komen vervolgens in onze voedingsketen én in het bodemwater terecht. [3] Met de toenemende vergiftiging van het milieu wordt de sterke stijging van de ‘civilatieziektes’ zoals diabetes, hart- en vaatziektes en alzheimer in verband gebracht.


Wij staan dagelijks bloot aan giffen uit het milieu en onze voeding. Bovendien worden wij dagelijks belast met de straling van onze mobiele telefoons, vrije radicalen en veel meer toxines!

De WHO organiseert dit jaar de eerste conferentie over luchtvervuiling en gezondheid in Genève, Zwitserland. Je denkt dat luchtvervuiling meer een probleem is van de ontwikkelingslanden? Dan heb je het mis! 91% van de wereldbevolking leeft in gebieden waar de kwaliteit van de lucht niet voldoet aan de veiligheidsnormen van de WHO. [4]


Ons belangrijkste ontgiftings-orgaan kan overbelast raken door een te hoog aandeel van allerlei gifstoffen.


De volgende symptomen kunnen daar een teken van zijn:

- ‘Sloom zijn’

- Allergieën

- Vermoeidheid

- Concentratiestoornissen

- Slaapstoornissen

- Hoge vatbaarheid voor infecties [5]

*De genoemde symptomen kunnen veel oorzaken hebben, consulteer bij alle gezondheidsgerelateerde vragen of klachten altijd jouw huisarts!Wat doen? Versterk je darm en ondersteun je gezondheid met het vulkaanmineraal zeoliet!


Het vulkaanmineraal Zeolith bindt effectief gifstoffen in je darm. Op deze manier ontlast je stuk voor stuk jouw ontgiftingsorganen, waardoor je je niet alleen energieker zal gaan voelen, maar ook een sterk immuunsysteem zal opbouwen.

Ontdek tijdens het detox-coachingsprogramma wat het zeoliet jou nog allemaal kan bieden. Bovendien heb je dan de mogelijkheid om het vulkaangesteente uit te proberen.Referenties:


[1] WHO, 2015. Faktenblatt – Bestandsaufnahme der Fortschritte im Bereich Umwelt und Gesundheit in der Europäischen Region.

[2] WHO, 2015. Persmededeling von 28.04.2015

[3] WHO 2007, Bericht: Health risks of heavy metals from long-range trans- boundary air pollution.

[4] Whoint. (2018). World Health Organization. Retrieved 1 September, 2018, from http://www.who.int/airpollution/en/

[5] Hecht, K. (2016). Zeolith Lebenskraft durch das Urgestein. (1st ed.). Baunach: Spurbuchverlag.

44 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page