top of page

Share® Pruim: De unieke gefermenteerde groene pruim

Bijgewerkt op: 7 sep. 2021

Onze belastbaarheid verandert niet, terwijl wel de belastende factoren (milieuverontreiniging, werkdruk, stress, 'informatieoverflow', digitale media,…) als maar toenemen. Met name het maag-darmstelsel komt, wanneer het evenwicht tussen belastbaarheid en belastende factoren verstoord is, er onder te lijden. Niet weinig mensen hebben last van brandend maagzuur, voedingsintoleranties of een verontreinigd dan wel droog huidbeeld. Veel gezondheids- en lichaamsbewuste mensen zoeken daarom naar echte zinvolle mogelijkheden om hun lichaam te ontgiften en daarmee te ontlasten.


Bestel hier direct Share® Original met 10% korting.

*in samenwerking met Share® Original


Voor mensen die zichzelf dagelijks iets goeds willen doen, biedt de Share® pruim dé oplossing om het lichaam te helpen de dagelijkste lasten los te laten.

een uniek, op natuurlijke basis vervaardigd product uit de subtropische gebieden met waardevolle werkzame stoffen

Hoewel het fermenteren als toepassing om voeding houdbaar te maken sinds honderden jaren wordt toegepast, groeit de belangstelling hiervoor in de laatste jaren. Moderne technologieën stellen ons vandaag de dag in staat om het fermentatieproces zo onder controle te houden dat kwalitatief hoogwaardige resultaten worden geboekt bij het maken van dergelijke voedingsmiddelen. Tijdens het proces komen micro-organismen en enzymen vrij, die voor behoud van gezondheid onmisbaar zijn.


De productie

De vrucht zelf groeit op de subtropische breedtegraad van Japan over Taiwan tot en met Guangxi; een gebied met rode aarde, net zo groot als Frankrijk. Het bedrijf SHARE Marketing-Trading-Logistik GmbH heeft speciaal de voorkeur om in een door kleinboeren onderhouden gebied waarin de bijen worden beschermd, de groene pruim te laten oogsten.

Met eerlijke prijzen zorgt het Oostenrijkse bedrijf voor een faire handel met de boeren.

De kwalitatief hoogwaardige vruchten worden na het fermentatieproces met een kruidenlaagje ommanteld. De kruiden, die speciaal op basis van oude Chinese receptuur, voor de originele pruim van Share® zijn uitgekozen, zijn: het natuurlijk carotine-extract, moerbeivruchtpoeder, cassia fistula en yerba mate.


De verpakking

De optisch aansprekende kleine kleurrijke verpakkingen zorgen voor nieuwsgierigheid en geven je het gevoel een bonbon uit te pakken. De logo's staan voor de biologische, lactose- en glutenvrije, rauw veganistische kwaliteit van de wereldwijd beschermende gefermenteerde groene Share® pruim.

Bij het openen ruikt de groene pruim aangenaam en is door het kruidenlaagje optisch vergelijkbaar met een praline.


talrijke positieve effecten en individueel verschillende werking bij het eten van de gefermenteerde Share® pruim

De effecten

De pruim wordt zonder de harde kern dagelijks gegeten. Hierna wordt aanbevolen om een halve liter warm water van 40 graden te drinken. Door het kruidenlaagje smaakt de pruim voor de meeste mensen zoet. Als een licht zure smaak wordt geproefd, is dit een teken voor problemen met het hart of de dunne darm. Een bittere smaak wordt in de traditionele Chinese geneeskunst in verband gebracht met problemen omtrent de lever en een visachtige smaak kan op nier- of blaasproblemen wijzen.


Voor het ontgiftingsproces staan de volgende uitscheidingsorganen van het lichaam ter beschikking: de urine, de ontlasting, het zweet, de talg en de uitademingslucht. Bij de meeste mensen treedt er al na het eten van de eerste pruim een in frequentie toegenomen ontlasting op, waarna men zich duidelijk fitter, meer helder en geconcentreerder voelt.

Dit komt door de gereinigde en van gifstoffen bevrijde darm.

Wederom andere krijgen juist een slechter huidbeeld. Echter, deze verandering verbetert snel na een paar dagen, waarna een mooier en gezonder huidbeeld achterblijft.

Diegenen die niet houden van de smaak van warm water kunnen een Share®-thee maken. Hiervoor kun je 2-3 pruimen voor circa 20 min in 40°C warm water late weken. De geweekte pruimen kunnen dan worden opgegeten en het water worden opgedronken als thee.


Conclusie

De gefermenteerde groene Share® pruim rechtvaardigt zijn excellente reputatie als origineel product van de enige echte aanbieder. Je koopt een 100% natuurlijk product, waarbij de producent consequent chemische toevoegingen en smaakversterkers uit te weg gaat. Een uitgesproken kwaliteit en de positieve effecten op de gezondheid rechtvaardigen de kosten van 2 tot 3,50 euro per vrucht. Afhankelijk van de grote van de verpakking variëren deze prijzen. In ieder geval vind ik de prijs-kwaliteitverhouding kloppen. Van enige mensen hoor ik dat hun fitness duidelijk verbeterde. Sommige vertellen dat ze bepaalde voedingsmiddelen zoals melkproducten of brood beter kunnen verdragen. De gefermenteerde Share® pruim heeft mij overtuigd.

De pruim draagt bij aan het welbevinden van lichaam én geest.


Als officiële partner van de Share® pruim, kun je in de webshop op AcademyForHealth de Share® pruim kopen.

De Share® pruim is verkrijgbaar in verpakkingen met 7 of 30 stuks.


Let op!

Er zijn een paar webshops die fake-producten verkopen (te herkennen aan groene verpakking), deze zijn niet gecertificeerd en voldoen niet aan de kwaliteitseisen.** in samenwerking met Share® orignal Marketing-Trading Logistik GmbH

Bestel hier direct Share® orignal om er zeker van te zijn dat je geen namaakproduct ontvangt.

Je krijgt met de code vienne10 10% korting op je eerste bestelling!

2.197 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page