Met creditcard:

(Geen creditcard?

Scroll dan snel verder!)

U geeft AcademyForHealth hierbij toestemming iedere maand automatisch voor een termijn van 8 maanden de abonnementskosten voor deelname aan de cursus in rekening te brengen.

Het is mogelijk om binnen een termijn van 30 dagen na de eerste betaling het abonnement kosteloos en zonder reden op te zeggen. Het reeds betaalde eerste termijn zal worden teruggestort op de rekening die u gebruikt heeft bij het afrekenen. Als u wilt gebruik maken van uw 30-dagen-geld-terug-garantie dan stuurt u een mail naar info@academyforhealth.nl.

De volledige voorwaarden van AcademyForhealth, welke geldig zijn op iedere dienst van AcademyForHealth, kunt u terugvinden onder https://www.academyforhealth.nl/algemene-voorwaarden

Bij registratie - om het even welke van onze betaalde abonnementen je aankoopt (zoals gedefinieerd in onze Algemene Voorwaarden - of als je andere aankopen doet, kunnen jouw creditcard- of bankgegevens (zoals soort kaart en vervaldatum) en andere financiële gegevens die we nodig hebben om jouw betaling te verwerken door ons en/of de betalingsverwerkers met wie wij samenwerken, verzameld en opgeslagen worden. 

De betalingen met creditcard worden beheert door Stripe. 

Door het accepteren van dit formulier geeft u toestemming aan AcademyForHealth (SEPA Creditor ID: NL10ABNA0826776485) om doorlopende incasso-opdrachten te sturen naar uw bank om een bedrag van uw rekening af te schrijven en aan uw bank om doorlopend een bedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van AcademyForHealth. Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze storneren. Neem hiervoor binnen 8 weken na afschrijving contact op met uw bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden.

Geen Creditcard?

Dit moet je doen:

​Stuur een mail naar info@academyforhealth.nl met het bericht dat je graag wilt deelnemen aan Écht (w)eten 2.0 en met PayPal of iDeal wilt betalen.

Ik zal dan voor jou maandelijkse facturen versturen.

Follow Academy

For Health

  • AcademyForHealth
  • follow Vienne For Health

tel: 0623113639

info@academyforhealth.nl

kvk: 72358998

btw-nummer: NL002380168B41

© 2020 by Academy For Health. Auteursrechten, druk- en typefouten voorbehouden.