top of page

Belangrijke gegevens

Bestel nu

Share Original® kun je nu veilig bestellen via onderstaande knop. 

 

Je wordt dan doorverwezen naar de officiële Duitse site van Share Original®. 

Op deze site kun je Share voor de beste prijs bestellen.

 

Ik ken de mensen die deze onlineshop runnen persoonlijk.

Mocht je tijdens het bestelproces ergens tegenaan lopen, dan schroom niet om mij te contacteren. 

 • 100% biologisch

De Share-original pruimen worden door lokale boeren in Taiwan geoogst en zorgvuldig gedroogd in de zon, waarbij geen bestrijdingsmiddelen of andere chemische stoffen worden gebruikt.

 • ontgiftend

De Share-original pruim activeert de darmperistaltiek, waardoor de stoelgang optimaal kan worden geloosd. Oude verteringsresten die aan de darmwand vast blijven zitten, worden losgemaakt. Een tandenpoetsbeurt voor de darmen!

 • veilig

De Share pruim is al een aantal jaar op de markt en is door verscheidene overheidsinstanties op kwaliteit en werking gekeurd. Er zijn geen nevenverschijnselen en de pruim is niet verslavend.

Ontdek jouw nieuwe ik.jpeg

Ingrediënten

 • Groene Pruim

De roots van de groene pruim liggen in Japan en Zuid Korea. In China wordt de pruim ook wel aangeduid als 'lang leven', vanwege de gezonde eigenschappen. De pruimensoort is rijk aan calcium, ijzer, natrium, mangaan en andere essentiële voedingstoffen, bovendien organische zuren.

De pruim werkt alkaliserend op het lichaam door lichaamsvloeistoffen te neutraliseren. Het verteringsproces en het metabolisme wordt verbeterd en versterken en darmperistaltiek. Een betere, snellere en veiligere uitscheiding van voedingsstoffen kan worden bewerkstelligd.

De kruidenmantel bevat: 

 • Yerba Mate

Ookwel Ma Daicha genoemd, bevat 24 vitaminen en mineralen, 15 aminozuren en 11 secundaire plantenstoffen. Bovendien versterken de sapionen, die ook van nature in yerba mate voorkomen, het immuunsysteem en beschermen het lichaam tegen ziekte. Daarnaast kan yerba mate het energielevel en de vetverbranding verhogen evenals heeft het een bloedzuiverend effect.

 • Cassia Fistula

De zaden van deze vrucht hebben een positieve invloed op de darmbewegelijkheid en hebben een laxerend effect. Daarnaast zijn de zaden rijk aan vitaminen, mineralen,..

 • Moerbeibladpoeder

De moerbei is een bes uit Azië, die rijk is aan een grote hoeveelheid voedingsstoffen zoals vitaminen (A, B6, C, E, K), mineralen (calcium, kalium, natrium, magnesium, selenium, ijzer, zink, koper en fosfor), anti-oxidanten en aminozuren.

 • Natuurlijk beta-carotine

Carotenen is een verzamelnaam van secundaire plantenstoffen die onderander de oranje kleur aan wortels geven. Deze stoffen hebben een sterke antioxidante werking.

unterschiedliche Pflaumen.jpg
groene pruim.jpeg

Reinigingsproces in 3 stappen

1. Activatie van de darmen

Na ongeveer 60 min na inname van de Share pruim voel je de darmen en de maag versneld werken. De darminhoud komt los en wordt zachter door de toegenomen vloeistof. De uitscheidin, die normaal gesproken binnen 8 uur opgang komt, wordt hierdoor gemakkelijker. De stoelgang kan zwart en hard ruikend zijn, afhankelijk van de mate van verontreiniging van het lichaam.

​2. Hertel van lichaamseigen ontgiftingsfunctie

Na 2 weken dagelijkse inname van de Share pruim is onnodig vuil uit de darmen verwijderd, waardoor de darmfunctie wordt hersteld. De stoelgang normaliseert zich weer. De buik is zichtbaar strakker, de huid egaler, slaapkwaliteit verbeterd en het goede humeur is toegenomen. 

3. Licht gevoel 

Na inname van de pruim gedurende tenminste 30 dagen wordt het lichaam niet meer beïnvloed door overtollige afvalstoffen in de darmen. De organen worden versterkt en lichaamseigenfuncties worden 'normaal'.

 

Ieder lichaam is uniek en start op een ander punt met de ontgifting, waardoor de beschreven effecten vroeger of later in versterkte of verzwakte vorm kunnen optreden. De Share pruim doet dat wat voor jou goed is. 

IMG_4235.JPG

Gebruik van de Share pruim

Bij het eerste gebruik van de Share pruim is het beste dat de eerste drie dagen 1 pruim wordt gegeten ongeveer tot een half uur voor het slapen gaan.

Belangrijk daarbij is dat er na 500 ml warm water gedronken moet worden, om de kruiden goed los te weken en hun werk te laten doen.

Misschien valt het je op dat de ontlasting en de urine anders ruikt. Dit is normaal en een teken dat het ontgiftingsproces vol op gang is.

De dag na het eten van de pruim let je er goed op hoe jouw lichaam reageert.

 • Normaal is als je vaker en gemakkelijker naar het toilet moet gaan, soms wel tot 3 keer aan toe. Dit is helemaal normaal omdat het 'gif' en het vuil uit de darmen wordt uitgescheiden. Dit is geen diarree (waterdunne ontlasting), maar losgekomen overtollige afvalstoffen.

 • Moet je meer naar het toilet gaan en/ of heb je last van buikkrampen, neem dan iedere avond een halve of iedere twee dagen een pruim, zodat jouw lichaam er aan kan wennen

 • Heb je last van (chronische) obstipatie kan het zijn dat de volgende dag de stoelgang nog niet opgang komt. Het beste is dan om twee Share pruimen voor het slapen gaan te nemen.

189bce4b-2f9f-47c0-84f3-e813ca67ab61.jpg
bottom of page